lördag 7 augusti 2010

Denver Fiona och Kajsa fick CK!

Nu kommer redovisningen från förra helgens utställning...På Lördag höll vi till i Vålberg (nästan hemmaplan) Ziba Fiona Denver hade jag anmält av mina hundar och så anslöt sig Katarina med Emil (Fräcke Frasse) som är ur Ziba's andra kull och i ockmed det hade vi en uppfödargrupp : ) Emil och Ziba fick etta i kvalitetspris och fin fina omdömen...Fiona och Denver belönades dessutom med varsitt CK (Championkvallite) så vi var ganska nöjda med Lördagens resultat.Tack vare att vi hade så kort resväg så kom vi hem ganska tidigt bara för att ladda om batterierna för på Söndag var det Kajsas tur att få "slåss" med de andra skönheterna om domarens gunst...Det regnade en hel del på utställningens första timmar men vi krånglade inte med något tält, vi dvs Martin,Wilma och jag hade regnkläder och varsitt paraply som höll oss torra när vi förväntansfulla kurade ihop oss i varsin campingstol vid sidan av "ringen".Kajsa satt i mitt knä och det var riktigt trevligt att sitta och spana på "grabbarna" tillsammans (vi letar efter lämplig hane till Kajsa och det fanns en som vi tyckte utmärkte sig-kanske det kan bli något..?!). Lagom till Kajsa gjorde entré så slutade det att regna : )domaren hade bara positiva saker att säja om Kajsa hon blev tredje bästa öppenklass tik med CK.

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med så flotte resultater :)
  Så moro at det går så bra med dem alle...
  Vi har det bare bra her i Arendal. Holder på å komme oss inn i jobb modus igjen. Det er tøft etter en lang ferie med masse "late" dager... :)
  Hils resten av gjengen... KLEM :)

  SvaraRadera
 2. Hej..
  Grattis till fina resultat under helgen! lycka till med valpar, hoppas på små frallor...
  besök gärna min sida
  http://www.boysforyou.se
  Kram Eva Hedlund

  SvaraRadera
 3. Tackar Tackar!!!visst är det kul att vara på semester men "borta bra men hemma bäst".Kollade in din trevliga hemsida Eva,så fina hundar ni har,vi väntar och längtar efter små frallor-i Oktober ska Kajsa löpa enl våra planerna men hon har nog sina egna ; )

  SvaraRadera