söndag 9 januari 2011

Nu är de här!Kajsa hade fint värkabete och själva valpningen gick bra trots att vi misste två av valparn och att det blev ett kejsarsnitt.Första valpen kom ut död en hane av mindre storlek han hade lite otur på själva "upploppet"...Kajsa jobbade på lugnt och fint och vi tre-tiden hade vi tre hanar och två tikar som piggt hade hittat sig en varsin puppe och låg diade förnöjt. Så väntade vi på valp nr sju- men det drog ut på tiden och ingen valp kom...Vi åkte in till Djursjukhuset och veterinären sa med så fina värkar bör den komma hon gav Kajsa en halvtimme till att fixa det själv och hon fick glidslem till hjälp-nu borde den komma...Men ingen valp kom ut Veterinären kände ett stort huvud men hon gunde inte greppa om det så det fick bli kejsarsnitt.Vi miste även den sista valpen en stor tik som inte kunde komma över bäckenkanten-det hade inte gått att komma ut den normala vägen så vi känner att trots allt vi haft tur..tänk om hon legat först och stoppat upp för alla de andra..

4 kommentarer:

 1. Såååå underbart med valpar. Vi kommer om 3 veckor och snusar på dem ! Stort grattis till hela flocken ! Så små bedårande änglar, sa Andrea !!!

  Kram Elisabeth Å

  SvaraRadera
 2. Åhhhhh, men så utrolig skjønne Annika :)) Gratulerer så mye med valpene. Skulle ønske jeg bodde nærmere så jeg kunne komme å titte og kose med dem. Her i Arendal går livet sin vante gang. Kenzi er blitt skikkelig mat tyv som klarer å nappe til seg brødskiver fra bordene, og i julen klarte hun å spise i stykker to pyjamaser og en nattkjole til Thea. Hun er full av futt og humør og vi elsker henne akkurat som hun er. Gale grevlingen :))) Kos dere med valpene. Stor klem.

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till sockersöta valpar!

  Hälsningar Elin och frallan Kerstin

  http://frallankerstin.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Tackar Tackar!Ni är hjärtligt välkomna!!!Se upp Hilde-med Kenzis aptit ryker snart hela garderoben..beteendet började säkert med en liten strumpa eller nåt annat smått och gott- nu har hon blivit djärvare och knaprat i sig två pyjamas nattkjolen slank nog ner som ett litet mellanmål..nu är hon säkert på jakt efter ett störrebyte-en kostym eller skiddress skulle säkert smaka smaskens;)

  SvaraRadera