onsdag 28 april 2010

två dagar i rad har besökt Solstaden's..Två dagar i rad har vi besökt "Solstadens", gårdagens besök gav samma trista besked - alltså inga valpar för Kajsa.Hon visar alla de typiska tecken på att vara dräktig men som sagt de hittade inga bebisar... veterinären tänkte nog att här är det en som har svårt att accepera sanningen när jag frågade efter ultraljudet om det är helt pålitligt eller om det går att missa.. hennes svar var nej vid den här tiden skulle hon sett foster om där fanns några...så nu blir det till att jaga sista certet i utställningsringen och ta nya tag - och så klart leta efter en ny pappa till nästa gång hon löper- vi ger inte upp ännu om att hon ska få bli mamma men tyvärr blir det inte med fina goa Jaxon... De viktigaste kriterierna är så klart frisk sund och trevlig snygg förståss och så får han gärna haft några kullar innan färgen på honom är inte viktigast men jag är avag för de tigrerade eller gula-vi får se vad vi bestämmer oss för...Gårdagen tillbringade vi största delen i bilen tur och retur till Arvika två gånger- vi gjorde en höftledsröntgen på vår foder hund "Lisa" Soft stream's Fru Fiona förhandsbeskedet är att höfterna är bra...det gillar vi men väntar så klart på den officiella avläsningen...Bilderna är från helgens promenad.Den roligaste biten med hundarna dvs packa ryggsäcken och ge sig ut på skogspromenad,lyckan är total när vi delar på matsäcken- MYCKET UPPSKATTAT!!!

1 kommentar:

  1. Åhhh, så synd Annika :) Jeg føler med deg. Vet jo at du ønsket noen små fraller i vår. Men løpet er jo på langt nær kjørt som du jo sier. Flotte bilder av hunder, barn og mann på tur, er helt enig med deg. Tur i skog og mark med de firbeinte vennene er det beste. Kenzi hilser og sier at nå skal hun ikke tulle mer :)
    Hun er helt perfekt, Annika og har akkurat passe med temprament...dette er bare gøy og valpenykker. Jeg koser meg. Klem :)

    SvaraRadera