fredag 23 april 2010

Ultraljudet gav trist besked...


Vi var mycket förväntansfulla inför Måndagens ultraljud..Tyvärr kunde vetrerinären inte hitta några fosterblåsor så högst troligt är Kajsa inte dräkitig : ( Vetrinären gav oss ändå ett litet hopp eftersom det var i tidigaste laget vi var där -hon sa "så synd om det inte blir några valpar, det är ju sådanna här man önskar ska få bli mammor,en så jättego sund och trevlig hund -ge inte upp hoppet ännu och bokade in oss på en ny tid till veckan...Vi känner oss inte så hoppfulla men inget skulle göra oss gladare om hon ändå är dräktig.Kajsa tar det hela med ro hon njuter av att vårsolen värmer skönt....är det för kallt ute solar hon gärna inne på vardagsrummet.En riktig livsnjutare : )

2 kommentarer:

  1. Uff så synd Annika :( Hadde troen på at dette ordnet seg for dere. Ikke gi helt opp da, kanskje til uken, vi håper det. Stor klem :)ps. Jeg har sendt en haug av bilder, har dere ikke fått dem?

    SvaraRadera
  2. Ja jag hoppas också att hon får producera ett gäng småfrallor! Trots att jag är en extrem Wheaten älskare måste jag erkänna att fralla valpar också är underbara! Nu har ju Kaisa hjälpt till med 2 valpkullar och varit lektant så nu borde det vara dax att hon får egna. Håller tummarna !!!

    SvaraRadera