lördag 5 januari 2013

utan internet..
Vi har varit utan internet i ungefär en vecka och det känns inte bra att vara så beroende av tekniken,nu är det skönt att det fungerar igen.Valparna förmerar sig för var dag som går och deras personligheter framträder mer och mer.Under helgen har vi hunnit med att träffa de flesta av valparnas blivande familjer-kul och trevligt : )Valparna har blivit stadiga på benen och börjat ta lite längre utflyckter från valplådan-både spännande och utmattande!I kväll fick de för första gången pröva annan mat än mamma Kajsas-jag tror de uppskattade maten "både gott och mättande" tolkar jag deras reaktioner...de hade förvånansvärt bra bordskick tycker jag-kanske är det jag som har låga krav men jag tycker det var storartat att ingen varken trampade eller ramlade ner i matskålen :O

3 kommentarer:

 1. Så gøy at det endelig kom noen bilder av de små igjen. Lurte på hvor du var blitt av. Nå begynner de jo virkelig å se ut som små fraller. Tenker det er mange spente valpekjøpere som ikke synes ukene går fort nok. Kos dere videre. Stor klem :)

  SvaraRadera
 2. Tack för dom mest underbara bilder,
  vilka fina valpar, och vilken fin och stolt Tik, Grattis!

  SvaraRadera
 3. Håller med dej Hilde - nu börjar man verkligen se att det ska bli frallor av de små!
  Till skillnad från våra Wheaten, som ser ut som något helt annat än vad de ska bli som vuxna - lääääänge.
  Frallababysarna är ju lite försiktigare än ett gäng Wheatenvalpar som stormar runt, så jag är inte förvånad över det fina bordskicket.
  Hur lng tid är det kvar till de flyttar ?

  SvaraRadera